Διαχείριση Ακινήτων

Η έμπειρη ομάδα μας παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης και στρατηγικές συμβουλές για τη λειτουργία, την αξιοποίηση και την αναβάθμιση του ακινήτου σας ή τη διάθεσή του προς αγορά ή ενοικίαση. Σκοπός μας, είναι η βελτίωση του ακινήτου και η αύξηση της εμπορικής του αξίας.


Προσπάθειά μας, είναι η διεξοδική εξέταση των τρόπων με τους οποίους μπορεί να αξιοποιηθεί η ακίνητη περιουσία σας. Κάθε ακίνητο εξετάζεται ενδελεχώς, ώστε να αναδειχθεί και ταυτόχρονα να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή προβολή στον χρήστη του ανάλογα με τις επαγγελματικές του ανάγκες.


Η διατήρηση της καλής κατάστασης ενός ακινήτου, είναι προϋπόθεση για τη συνέχεια της χρήσης του. Σας παρέχουμε τις κατάλληλες συμβουλές για τους τρόπους διατήρησης της ακίνητης περιουσίας σας, όπως επίσης και τις ανάλογες τεχνικές υπηρεσίες.


Η υπηρεσία διαχείρισης εγκαταστάσεων που παρέχουμε, συμπεριλαμβάνει πλήθος υπηρεσιών ως μια ολοκληρωμένη λύση και βασίζεται σε συγκεκριμένη μεθοδολογία ανάλυσης των αναγκών κάθε εγκατάστασης ή μονάδας που αναλαμβάνουμε. Η εκάστοτε λύση αφορά ένα εύρος υπηρεσιών που περιλαμβάνουν τον καθαρισμό, τη φύλαξη, τον έλεγχο και την περιοδική και προληπτική συντήρηση όλων των εγκαταστάσεων.


Η αναβάθμιση ενός ακινήτου αυξάνει τις πιθανότητες να επιτευχθεί σε μικρότερο χρόνο η διάθεσή του προς μίσθωση ή πώληση, καθώς βελτιώνεται η εικόνα του με θετικό αντίκρισμα στην αξία και τη ζήτησή του. Στο πλαίσιο των υπηρεσιών διαχείρισης, παρέχουμε προτάσεις αναβάθμισης, τόσο σε επίπεδο εξοπλισμού, όσο και σε επίπεδο λειτουργικότητας. Παρέχουμε, επιπλέον, τη δυνατότητα συντονισμού και επίβλεψης όλης της διαδικασίας μελέτης και υλοποίησης, μέσω των εξειδικευμένων και πιστοποιημένων συνεργατών μας.

Θέλετε να διαχειριστούμε το ακίνητό σας; Μιλήστε μας.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK